Terveys ja You

Agromax tässä
Voit soittaa puhelinnumeroon tai tarkista muita yhteyksiä verkossa bio-Agromax.ru. Hyvä sijainti, aukioloajat 8-20, ystävällinen palvelu, viihtyisä. FOLCROP B – se on nestemäinen lannoite, jossa on suuri pitoisuus booria. Tasapainoinen yhdistelmä ja optimaalinen koostumus ravintoaineita.


Kirjaudu sisään

verkkosivuilla

arvo arvioineet tietojen avoimuus on analyyttinen indikaattori lasketaan käyttämällä julkisesti saatavilla tietoja toiminnasta oikeussubjektit. Pääasiallinen toiminta on “vähittäiskauppa Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden”, kirjattiin 14 lisätoimet. Organisaatio osakeyhtiö “CRUISE AUTO” osoitettu Inn, OGRN, Okpo. Puhelin, sähköpostiosoite ja muut yhteystiedot “Povolzhskaia Oil Yritykseen” Unified poissa ja voidaan lisätä organisaation edustaja.


Tehokas orgaaninen lannoite kaikille viljelykasveille. Se edistää aktiivisesti

kasvua, elvyttää ja vahvistaa tehtaan. Välineet tuotetun kätevä pakkaus – muodossa pussien, jonka sisältö on tarkoitettu laimennettavaksi 10 litraan vettä

.

pääasiallinen toiminta on “öljyntuotantoluvan”, raportoitiin 6 ylimääräistä toimintaa. Organisaatio osakeyhtiö “Povolzhskaia öljy-yhtiö” sallitulla Inn, OGRN, Okpo.


Agromax

koostumus on täysin sopusoinnussa maaperän ominaisuuksia, se valitaan siten, ettei haitallisia vaikutuksia maaperään, on turvallista ihmisille ja eläimille. Lääke nopeuttaa itämisen siemenet, joten se on laajalti käytetty liotusta. Yhtiö rekisteröitiin 11 vuotta sitten, mikä osoittaa, että vakaan toiminnan ja valvonnan viranomaisille. Jos olet omistaja tai johtaja tämän yrityksen, voit lisätä tai muokata yhteystietoja. Voit myös rekisteröityä ja käyttää erityisiä hinnat hallintaan sivun.“Agromax” – ensimmäinen AGROCENTER monimutkaisia ​​palveluja ja tuotteita, jotka tarjoavat viljelijät täyden palvelun parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Käytämme evästettä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja käyttämällä sivuston. Jatkamalla selata tämän sivuston tai sulkea tämän viestin, suostut evästeen käyttämisen. Agromaks Kaliy450 – erittäin väkevää lannoite lannoitteita, jonka avulla on mahdollista täysin varmistaa kasvien kalium avulla lehdille levittämällä. Vesiliukoinen Kalium muodossa ja kalvo pronikatel helpottaa täydellisen imeytymisen elementti, liikkuvuuden lisäämiseksi jäsen kasvikudoksissa.


  • Agromax on erittäin tehokas keino, jolla onnistuu nopeuttaa kasvua viljelykasvien.
  • Tämä innovatiivinen kehittäminen kotimaisten agronomien voi saavuttaa kasvanut saanti ilman kemiallisia lannoitteita.
  • fosforia – stimuloi kasvien kasvua, lisää tuottavuutta maatalous- ja puutarhakasveja, proteiinipitoisuus siemenissä
  • Tämä on bio-lannoite sopii ruiskutus ja juottamista, ne lannoittaa mansikoiden se alkoi tuottaa tulosta ​​li .. >
  • Biolannoitteet vozrozhdenieOtzyvy noin lannoite Agromaks muodostua yksinomaan positiivista.
  • työkalua laajasti käytetty syöttinä, sitä käytetään myös liottamalla siemeniä.

Arviot Yritys Agromaks

yhteinen osuus hoitojen kasvinsuojelu- ja lehdille levittäminen vähentää merkittävästi kustannuksia. Neste konsentroitiin lannoite, joka sisältää booria 11% (150 g / l). Sisältää keskeisiä hivenaineita, jotka laukaisevat entsymaattisia prosesseja alkio siemen, edistää aikaisemmin syntymistä taimet ja lisätä pakkasta. Osan happo- arhidonovaya valvonnan kasveissa systeemisen vastustuskyvyn abioottisten ja bioottisten vahingoittaa tekijät tai taudit tuottamalla fytoaleksiinit.


Asiakkaamme – satoja kannattavia kotieläintuotannossa ja tiloilla. Päätarkoitus sen perustamisen tarkoituksena oli tuottaa nykyaikainen meijeri laitteet maatalouteen edulliseen hintaan, mikä on laatu ole huonompi ulkomaisia ​​analogit. Venäjän federaation ja tukemaan maatalouselinkeinoa ja perustettiin valmistava yritys tehdas “IzhAgromax».


Asiantuntijamme antavat asiantuntija-apua valinnassa tarvittavat laitteisiin sopivia tuotantoteknologiaa. Onnistuneesti läsnä markkinoilla laitteiden yli 10 vuotta, se on virallinen jälleenmyyjä Maailman johtavien tuottajia. Tiedät puhelimen tai muita yhteystietoja tämän yrityksen?

Krimillä, Venäjän kasvanut hybrideihin sokerijuurikkaan, joka korvaa siemenet ulkomaisten tuottajien. Miten se eroaa Euroopan ystävät, sanoi johtaja Enterprise “Agromaks” Andrey Savchuk.

Kasveissa nousee äärimmäisiä lämpötilan muutoksia ja puute kosteudenkestävyys. Agromaks Tsink200 – erittäin konsentroituja lannoite alkuun kastike, jonka avulla on mahdollista korvata pulaa sinkin kasvien koko kasvukauden lehdille levittämällä. Vesiliukoinen ja kalvon muoto sinkki pronikatel varmistaa täydellisen imeytymisen sinkkiä ja liikkuvuuden lisäämiseksi elementin kasvikudoksissa. Sinkki on välttämätöntä normaalille toiminnalle kasvihormoneja, nukleiinihapot, kasvaa siitepöly hedelmällisyyttä, edistää kalsiumin imeytymistä. Azotobacter – kiihdyttää kasvu, kasvaa immuniteetti ja muita puutarhakasveja, luonnollisesti rikastaa maaperää

.

komponentit liukenevat nopeasti hyvin sekoittaen työliuoksen. Kolmas hoito päivää kukinnan tarjonnan parantamiseksi lehdet ja parempia ampua kasvua.

mukaan FTS, johtoelimiin yrityksen eivät sisälly esteettömän henkilön. Tuotantomme työllistää korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus, joka jatkuvasti parantamaan heidän tietojaan ja taitojaan. 10 vuotta GC “Agromaks” pienyritys on tullut yksi johtavista teollisuusyritysten Venäjällä ja IVY. Tuotantokapasiteetti ja tilavuudet meijerilaitteistot kasvanut kymmenen kertaa.Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *