Terveys ja You

Parazitox asiantuntijalausunnotMerikalalajit yhtä iski loisten, mutta useimmat niistä eivät ole vaarallisia ihmisille. Esimerkiksi pois 157 tunnettujen matojen pohjoisella pallonpuoliskolla, se löytyi 108 lajia etelässä – 30, ja 19 eri lajia sekä pallonpuoliskon. Tämä sopii hyvin jakelun vapaana eläviä merenelävien vesillä pohjoisella ja eteläisellä pallonpuoliskolla, eli pohjoisen pallonpuoliskon tarjoaa eniten erilaisia ​​merieläimiin zoogeographical.

Tutkijat vastaan ​​myyttejä: Are loisia todellinen syy allergioiden ja miten ymmärtää, mitä ne ovat jättäneet kehossa

Se on luonnollinen antihelminttistä monimutkainen miellyttävä maku, joka auttaa täysin tuhoamaan erilaisia ​​loisia sekä munia, vastaanotolla

nopeudella. täydennys koostuu kasviperäisiä ainesosia ja sisältää monia ravinteita, jotka auttavat puhdistaa kehoa, sisäelimet ja limakalvojen kanssa terveyshyötyjä.

Päästä eroon loisista, sinun täytyy ottaa koko kurssin. Myös, johtuen perusteet dopolneniea – siirto tekijä, stimuloi immuunijärjestelmää ja tukea suorittaessaan suojaavia tehtäviä. Koska parasitosis laskee valinnan immunoglobuliini elimistössä, se aiheuttaa alenemisen koskemattomuuden.

Nyt selvästi osoittaneet, että loisia jätteitä suuresti estävät immuunijärjestelmää. Lisäksi loisia miljoonia vuosia ovat oppineet matkimaan ja piiloutua immuunijärjestelmän tuottamalla erityisiä antienzymes. Mikä estää immuunijärjestelmää, ja joskus ihmiset voivat sairastua eri parasitosis vuosikymmeniä.

Parazitox

Voi käydä suoliepiteeliin menetys, ripuli. Kaikki tämä liittyy vatsakipua, suoliston häiriöt, muutos ruokahalu, päänsärky, heikentynyt mahan happamuutta. Tappioon organismin tietyntyyppisten heisimatoihin aikana ulostaminen tulee ulos hänen ruumiinsa, eikä huomannut se on yksinkertaisesti mahdotonta. Jos vertaamme parasitofauna joen ja meren kalat, mies on vaarallisempi kuin jokikalojen.

7 hengenvaarassa merkkejä siitä, että henkilö on loisia

dopolneniea ole vasta, se sopii aikuisille, nuorille ja lapsille 3 vuoden jälkeen. Aikuiset ja lapset yli 2-vuotiailla kanssa enterobioze, Hakamatotartuntojen, necatoriasis, ascariasis, trikinoosi – sisäpuoli 400 mg 1 kerran 3-5 päivää toista käsittely 3 viikon kuluttua. Lisäksi strongyloidiaasi käytetään 400 mg 1 kerran päivässä 3 päivä. Kun Giardiaasi, hoidossa vuotiaille lapsille 2-12 vuotta – 400 mg 1 p / päivä 5 päivän

.

Kun enterobioze 1 päivän annetaan täyden annoksen dopolneniea. Muutos poistaa kaikenlaisia ​​loisia ja myrkkyjä, elimistö puhdistaa ensimmäisenä päivänä hakemuksen.

Vertailun data Kalastoon loisten eurooppalaisten ja Siperian alueille. Joten, että Euroopan alueella on noin 155 lajia loiset, Siperian – 174 lajia. Mutta tietysti aiheuttaa tauteja ihmisissä, etteivät kaikki loiset, jotka on listattu, ne ovat vähemmän. Mutta en usko, että et voi saada tartunnan loisia merikalojen.

Helmintiaasi ja alkueläimet infektioita rehottavat ja ovat erityisen yleisiä keskuudessa lapset ja henkilöt ammatin mukaan kosketuksiin koti- ja villieläimet. Tyypillisesti ihmisen infektio on yksi kehitysvaiheet loismato- tai alkueläin. Monet loiset ovat ulosteen-suun voimansiirtokoneiston ja ainakin yhdessä vaiheessa elinkaaren vaikuttaa eri osien ruoansulatuskanavan. Huolimatta siitä, että joidenkin loisinfektioiden ja ihmisen parasitosis on erityisiä oireita yleensä erottaa näitä tauteja kliinisin perustein on vaikeaa.

  • päärooli diagnoosi näitä tauteja pelata laboratoriokokeisiin.
  • Helmintiaasi ja alkueläimet infektioita rehottavat ja ovat erityisen yleisiä keskuudessa lapset ja henkilöt ammatin mukaan

    kosketuksiin koti- ja villieläimet.

  • pääsääntöisesti, ihmisen infektio on yksi vaiheista loismato- kehityksen tai alkueläimiä.
  • Monet loiset ovat ulosteen-suun voimansiirtokoneiston ja ainakin yhdessä vaiheessa elinkaaren vaikuttavat eri puolilla ruoansulatuskanavan.

Jos infektio loisia käytetään pääasiassa naturopaattisissa avulla. Ne ovat turvallisia eivätkä ole myrkyllinen vaikutus kehoon.

pääosassa diagnoosi näitä tauteja pelata laboratoriokokeita. Parazitox – innovatiivinen kehittäminen johtavia asiantuntijoita Saksasta, josta on tullut erittäin suosittu Venäjällä ja monissa Euroopan maissa

.

Kun alveolaarinen ekinokokkoosia potilaille, jotka painavat enemmän kuin 60 kg, annettiin 400 mg 2 r / vrk 3 sykliä, 28 päivä, jossa on 14-päivän välein syklien välillä. Potilaille, joiden paino on alle 60 kg – 400 mg 2 r / päivä (maksimi annos – 800 mg). Kun ihon toukka migrans – 400 mg 13 vuorokauden kuluessa. Paasto, laksatiiveja tai peräruiske ei tarvita. kun se ei ole mahdollista tai kirurginen hoito ilman viitteitä kokouksen – Albendatsoli annos mg / kg kehon paino 2 tuntia, mutta ei enempää kuin 800 mg per päivä

.

Eräänä päivänä, kun kehossa, loiset pystyvät rinnakkain sen omistajan loppuun hänen päivää ja olla syynä lyhentämisestä elämästään. Henkilö, joka kärsii loisia, näyttävät allergisia reaktioita.

että ennemmin tai myöhemmin johtaa vakavaan sairauteen elimistössä kokonaisuutena tai jossakin yksittäisessä elimessä tai järjestelmän. Alussa loisen tauti voi muuttua kiinnityspaikastaan ​​suolen seinämään. Suolimadon kasvaa nopeasti, ja päivä, koska tartunta voi vapauttaa munia.

merkitys “loisinta»

voit jatkaa kurssin jopa 30 päivää tarvittaessa. Kun ankilostomidoze ja necatoriasis suositeltu saman annoksen, tai (ja sairauden vakavampia muotoja) 20 mg / kg päivässä 1-2 jaettuna annoksina 2-3 päivää. Kun enterobioze, parantamiseksi vaikutus, on suositeltavaa noudattaa ohjetta henkilökohtaiseen hygieniaan (erityisesti lasten) ja takaisinottoa dopolneniea 4 viikon kuluttua edellisen kurssin. Kun havaittiin vain Ascaris infektio, voi vähentää annoksen, nimittäin, – 5 mg / kg kehon paino. Jos pinworm tartuntoja (tai muu sukkula) suositellaan toista käsittely jälkeen 3 viikko.

laaja lapamato on suurin helmintiaasin, loistaudit ihmiskehossa. sen rungon pituus on 28 metriä, ja saastuneella henkilö voi myöntää enintään 2 miljoonaa.

2 vaiheessa- loislääkeresistenssin lisäksi 1-päivän hoito on otettu 1/2 yhden annoksen (jos hoidon 5 päivä tai enemmän), 2-5 päivää – koko annoksen. Ottaen dopolneniea jatkohoidon antihistamiineilla ja enterosorbents.

P>

dopolneniey perustuu luonnollisia ainesosia voidaan myös käyttää ennaltaehkäisevästi. Lisäksi on voimakas matolääkeaine ja antibakteerinen vaikutus. Tämä lisäys loisen on yleistä, koska korkeat effektivnosti.unichtozhaet kaikenlaisia ​​loisia ja näyttää kehon kertyneiden toksiineja. Puhdistaa ja palauttaa koko kehon ensimmäisen päivän jälkeen hakemuksen. Puhdistaa kehon loisia tarvitaan täyteen kurs.Ne riippuvuutta, ja sivuvaikutukset.

Miten Parazitox

Kun toxocarosis – 400 mg 2 r / päivä 10 päivä; lapsille – 10 mg / kg kehon paino 2 tuntia, mutta ei enempää kuin 800 mg päivässä. Yleensä riittää 3 kurssia, mutta kursseista voidaan tarvita.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *