Terveys

Raspberry Ketone – lausunnot, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista?

Tuotteen kuvaus

vadelma ketonit ovat kemiallinen yhdiste luokan fenolit (orgaanisia molekyylejä löytyy kasveja), uutetaan punainen vadelmat. Se on ketoneja, jotka antavat ominainen vadelma aromi, mutta koska näitä yhdisteitä käytetään laajasti aromiaineita elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudessa. Mutta vadelmaketoni (vadelmaketoni) ei ole vain makuja! Ottaen vadelmaketoni ravintolisänä, sillä suositeltavaa tehdä tohtori Oz pystyt nostamaan aineenvaihduntaa kehon johtuu integroitu vaikutukset eri fysiologisia prosesseja.

Mikä on vadelmaketoni?

Vuosisatojen ajan ihmiset ovat käyttäneet vadelmat, paitsi ruokaa, mutta myös lääketieteellisiin tarkoituksiin. Kuten sen suosittu sukulaisia, mansikka ja mustikat, vadelmat sisältävät monia terveellisiä ainesosia. Ainutlaatuinen aromaattinen ja makuominaisuudet marjojen liittyvät vadelmaketoni (tunnetaan myös nimellä 4- (4-hydroksifenyyli) -2-butanoli), joka esiintyy ainoastaan ​​vadelmat ja laajalti käytetty aromin hajusteiden ja elintarviketeollisuudessa.

sukeltaa tieteen vadelmaketoni

Tutkimukset ovat osoittaneet, että vadelmaketoni voivat auttaa rasvanpolttoa. Yhdessä kokeessa hiiret syötetään korkea-kalori ruoka lisäämällä vadelmaketoni. Jälkeen 10 viikko todettiin, että lisäämällä vadelmaketoni esti kertymisen ihonalaisen ja vatsan rasvaa, ja myös suojattu maksassa rasvakertymät. Tämä toiminta ketonit on erittäin hyödyllistä, koska vatsan rasvaa (rasva, joka johtaa muodostumista suuri vatsa jopa “laiha” ihmiset) liittyy suoraan liittyviä komplikaatioita liikalihavuuteen kuten metabolinen oireyhtymä, diabetes ja sepelvaltimotauti, vaikka Koska tavanomainen riskitekijöitä. Osoitettiin, että keskivartalolihavuuden nopeuttaa ateroskleroosin kehittymiseen, iästä, kokonaispainon ja määrä ihonalaisen rasvan. Siten vadelmaketoni kautta voi saada hyvässä kunnossa ja parantaa terveyttä.

Miten ne toimivat vadelmaketoni?

vadelmaketoni on kehon eri toimintoja, jotka johtavat rasvaa tappio:

  1. Lisää vapauttamista rasvan rasvakasautumia (prosessissa, jota kutsutaan lipolyysiä).
  2. lisäävät energiankulutusta edistämällä thermogenesis ruskean rasvakudoksen.
  3. Edistää rasvanpolttoa.
  4. Lisää taso hormoni adiponektiinin.
  5. Estää synteesi rasvaa taas liikaa fruktoosi (sokeri) ja estää kertymistä rasvaa.
  6. Estä rasvan imeytymisen.

Erityisen kiinnostava on vaikutusta vadelmaketoni ruskea rasvakudos ja adiponektiini.

ruskean rasvakudoksen vadelmaketoni

ruskean rasvakudoksen on rasvakudosta, joka tuottaa lämpöä lisäämisen sijasta rasvaa. Aiemmin ajateltiin, että ruskean rasvakudoksen merkittäviä määriä ainoastaan ​​jyrsijöillä ja vauvoille. Kuitenkin äskettäin osoittaneet, että jopa aikuisten ihmisten on metabolisesti aktiivinen ruskea rasvakudos, joka voidaan edistää. Joten ruskean rasvakudoksen ilmestyi keskellä tutkimusten prosessien lihavuuden ja todennäköisimmin saamme pian tietää siitä paljon. Tältä osin on mielenkiintoista, että vadelmaketoni provosoida kustannusten nousun tuotetun energian ruskean rasvakudoksen. Suurempi kyky polttaa pois ylimääräiset kalorit (nostamalla energian hintaa), sitä suurempi mahdollisuutesi pudottamalla toivottuja puntaa.

Adiponectin on hormoni rasvasolujen

Rasvasolujen pidetään usein liikaa kaloreita. Kuitenkin, rasvasolut myös erittävät joitakin hormoneja, sekä hyödyllistä haitallisten (riippuen sijainnista rasvaa). Yksi käyttökelpoinen hormonit rasvasoluja on adiponektiinin. Adiponektiini löydettiin suhteellisen äskettäin, se on valmistettu rasvakudos, merkittävä määrä on läsnä verenkierrossa ja vaikuttaa kunnossa. Adiponektiini lisää insuliiniherkkyyttä, vähentää veren glukoosin ja laskee triglyseridien taso, ja lisäksi, edistää rasvan palamista. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että näiden lisäksi ominaisuuksia, jotka adiponectin vähentää diabetes, korkea verenpaine ja ateroskleroosi, se on tulehdusta ja antikarsinogeenista vaikutus.

Itse vatsan rasvaa aiheuttaa metabolisen ja sydän- ja verisuonitaudit vähentämällä tasoa adiponektiinin. Johtuen alhaisesta adiponectin tasolla liikalihavien ihmisten kehittää insuliiniresistenssiä, diabetekseen ja sydän- ja verisuonitauteihin. Adiponektiini taso on kääntäen verrannollinen asteeseen liikalihavuuden tarkoittaa sitä, että pienempi adiponektiini tasoilla, enemmän rasvaa on muodostettu.

Mielenkiintoista, harjoituksia, jotka ovat tärkeitä terveyden, lisää myös tasoa adiponektiinin. Tärkeyttä adiponektiini voidaan arvioida ehdotuksista tehdä biologinen indikaattori terveydentila ja toteuttaa hoitotoimenpiteitä, kun se on riittämätön. Oletetaan, että adiponectin tai interventio stimuloivat adiponektiini voi olla terapeuttista arvoa tukahduttaminen kivuliaita tiloja, joihin liittyy insuliiniresistenssi – insuliiniriippuvainen diabetes ja lihavuus. Siten kyky vadelmaketoni tuotannon kasvun adiponektiini epäilemättä voi tuoda suuria terveyshyötyjä.

Levitysmenetelmä

Ota yksi kapseli kahdesti päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan.

Varoitukset vadelmaketoni

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Lämmöltä, valolta ja kosteudelta.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...