Teho

Titan Gel – lausunnot, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista?

“Titan geeli” ( “Titan geeli kulta” (Titan geeli kulta – “kulta”) voiteluaineen, joka on sijoitettu valmistajan keinona parantaa herkkyyttä penis, parantaa erektio ja tarjota lisää mukavuutta läheistä kosketusta. Lukuisat vale verkkosivuilla myyjien väärennöksiä käyttöön kuluttajien hämmennystä ominaisuuksista lisäravinteet, lupaava nousu jäsenen 5-7 cm vain kuukausi. Tämä tilanne vaarantaa vakavasti myyjä alkuperäisen tuotteen .

koostumus ja ominaisuudet komponenttien Titan Gel

“Titan geeli” on saatavilla putkiin 50 ml. On hyytelömäistä läpinäkyvää ainetta. Ei tahmea, helposti pestä pois vedellä. Säilyvyysaika on 2 vuotta.

Kun käyttöohjeet intiimi geelien “Titan geeli” ja “Titan Gelium kulta” on , joka koostuu seuraavista aineosista:

 1. Basis, täyteaineita, mentoli.
 2. hyaluronaatti, meripihkahappo. Nopeuttaa verenkiertoa, edistää aineenvaihduntaa, lisätä tiheys ja ihon joustavuutta.
 3. otteita kukkia ja lehtiä vervain, sekä hedelmiä mansikoita. On tulehdusta ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Kun “Titan geeli kulta” pitoisuus meripihkahapon ja hyaluronihapon kasvaa.

ominaisuudet komponenttien geelin komponentit:

 • Parannettu veren virtausta penikseen ja kasvun voimakkuus;
 • lisäys elastisuuden kankaiden jäsen, herkkyyden lisäämiseksi pään;
 • Protection bakteereista;
 • nopeuttaminen solujen uudistumista.

tarkoitus ja käyttötapa Titan geelin

lääke “Titan geeli”:

 1. tarjoavasta viihtyisästä lipsahdus aikana kitkaa, ja manuaalisesti harjoituksia peniksen (jelqing), luokat tai pumpulla vaikka päällään ulos.
 2. muodostuminen elävämmät tuntemuksia lisäämällä herkkyyttä pään penis.
 3. Lisääntynyt sävy penis johtuu kosteuttava vaikutus ja edistää solujen uudistumista.

Lausuma huomautti, että “Titan geeli” ei ole ehkäisyväline, joten lisätoimia tarvitaan suojaa raskaudesta. Vasta ja sivuvaikutukset, paitsi yksittäisten intoleranssi komponentteja ei ole määritelty.

Yllä annettuja tietoja suoraan pakkauksesta “Titan Gel” alkuperäiseltä valmistajalta. vaikutus siittimen, erityisesti 5-7 cm, kuten mainonta sivustoja, joita ei ole julistettu . Totta vai tarua tällaisia ​​lupauksia – vastaus on selvä: penis kasvaa säännöllinen liikunta ​​strong>. Alkuperäinen “Titan geeli” helpottaa suorituskykyä, suojaa ihoa vammoja, ja helpompaa venyttäminen Paisuvaisia ​​ja tunica albuginea, muodostumisen estämiseksi verenpurkaumia . Lisäksi, lopullinen tulos riippuu yksittäisestä organismin ominaisuudet. Käyttää “Titan geeli” lisätä “mies ihmisarvo” on hyödytön, sekä levittää muita kerman tai voide. Nämä työkalut on etunsa ja haittansa, mutta suurentaa jäsenen itse, he eivät voi.

Lisätietoja “ihme” korjaustoimenpiteitä peniksensuurennustekniikoita sanoo lääkäri urologi-andrologist Hizriev Khizri Zakirovich

Levitysmenetelmä voiteluaineen: “Titan geeli” levitetään peniksen varressa tai päälle kondomin ennen seksuaalista kanssakäymistä. Kun käytetään erikoislaitteita olisi ohjattava ohjeita. Levitä pehmeä liikkeen juuresta pää (se on myös mahdollista tallentaa).

geelin levityksen jälkeen peniksen näyttää normaalia – ei punoitusta ja turvotusta. On vähäinen viilentävä vaikutus, on kevyt maku sitruuna. Sex tulee elävämpiä säännöllisessä käytössä ihon turgor penis (jännitystila kalvojen elävien solujen) kasvaa, joten käyttö geelin, tietenkin.

ostopaikka alkuperäiseen täydentää Titan geeli

apteekeissa “Titan geeli” ei ole myytävänä . Varata taattu alkuperäisen tuotteen vain virallisilla verkkosivuilla myyjälle: hendels.ru.

väärennöksiä myydään monissa yhden sivun sivustoja, ja myös “AliExpress” . Sivusto “ru.titangel.com” kutsuu itseään ainoa virallinen jälleenmyyjä “Titan geeli”, samat tiedot sivuilla “titan-gel-official.ru” ja useita samankaltaisia. Tämä tuo kuluttajien sekaannusta ostopaikkaan ja tuotannon alkuperäisen tuotteen.

skannatut varmenteita lääke, joka on yleensä sijoitettu myydä resurssit ovat myös saatavilla. Siksi ei tiedetä, kuinka “Titan geeli” tehokas ja turvallinen. Sivuilla titanqel.ru (jostain syystä sijasta kirje g nimessä tarkoittaa q), pitää itseään virallinen jälleenmyyjä geeli “Titan geeli kulta” sijoittui todistus, terveys-epidemiologinen tekemisestä ja pari varmenteiden vieras kieli. Kuitenkaan mikään niistä luetaan, suurentaa kuvaa on mahdotonta päätellä, että symbolit ovat Silmänhuuhtelupullo. Siellä voit lukea ja väärennettyjä arvosteluja lääkäreitä. Kuvat “asiantuntijat” eivät aina vastaa todellisia ihmisiä.

Yhteydet tiedonsiirtoon myyjien tai tuottajien “Titan geelit” ei myöskään ole millään verkkosivuilla-aloitussivulta ​​strong>. Pyyntö tuotteen ehdotetaan tapahtuu verkkolomakkeella tai pyydä soittaa takaisin. Eli ottaa kysymyksiin ja valituksiin kuluttajia jakelijoiden ei aluksi aio.

Mitä hinta sekä “Titan geelit” on kaikki sivustot hän on yksi – 990, koska kaikki “ihme tuotteita”. Lisäksi se osoittaa, että tämä on ainutlaatuinen tapahtuma, mutta niiden todellinen arvo on 1980 RUB sama tiedot sisältyvät resursseja, myynti kollegansa, “Fallston”, “Dominator” ja vastaavat lisäykset.

Trade “ihmelääkkeet”, jotka lupaavat epärealistisia siittimen, ennennäkemättömällä teho ja muut myyttejä – erittäin kannattavaa liiketoimintaa huijata hyväuskoinen miehiä. Kiinassa ostetaan halvalla rasva tuntemattomasta syystä (pullotettu yhdestä tynnyri), pakattu, aggressiivisesti markkinoidaan. Loppukäyttäjä joko tyytyväinen plasebo vaikutus, tai suri menettänyt rahaa, koska hän ei kukaan palaa. Voit hakea tuomioistuimelta ollessa kyseessä henkilö-, myös turhaan – vastaaja ei yksinkertaisesti ole olemassa.

Ero alkuperäisen peräisin väärennetty Titan Gel

LLC “Handel”, varoittaa kuluttajia että yli 80% myydään internetissä “Titan geelit” ovat huijausta ​​strong>. Petoksille, soittajan vastauksena pyyntöön työntekijän, on suositeltavaa kysyä muutamia kysymyksiä:

 1. Tietoja maassa ja valmistaja.
 2. mahdollisuudesta toimittaa asiakirjoja tuotteen. Lisäksi todistus on oltava laskun laskuttaa jakelija valmistajan.
 3. Tietoja puhelinnumero viestintään.
 4. mahdollisuus Nopea toimitus.

LLC “Handel” reagoi nopeasti valituksiin ja kysymyksiin kuluttajille. Ja lähettää ostajalle kaikki asiakirjat, jotka osoittavat alkuperää ja turvallisuutta geelejä.

vihjeitä, jotka auttavat sinua tarkasti erottaa alkuperäisen asiakirjan väärennös

Erottaa väärennös alkuperäisestä “Handel” suosittelee kiinnittämään huomiota seuraaviin vivahteita:

 • tuotteiden tuotemerkillä “Titan geeli” on tehty vain Venäjällä, ei Kiinassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, kirjoitettu eri sivustoja
 • koostumus ei sisällä stimulantteja ja aphrodisiacs;
 • Rasia tulee peittää suojakalvo. Lisäksi viivakoodi ja logon se sisältää tietoa nimi ja yhteystiedot valmistajan ja toimittajan, vastaanottava vaateen;
 • Kestoaika ja eränumero sijoitetaan sauma putken on vastattava tiedot laatikko;
 • Putket ja korkit ovat mustat. Valkoinen väri vain huijausta.

sta Titan Gel

Alexander, 26 vuotta: “Ollut selkeät ohjeet sivuilla – sotkee ​​kukko säännöllisin väliajoin. Ei tulos oli huomannut: no erektio ei ole parantunut, eikä koko ei ole kasvanut. Avioero kaikki lupaukset värikkään sivustoja tai väärentäminen lähetetty – en tiedä. “

Valera, 34: “Titan geeli” – tavallista rasvaa, mutta hinta on pois kaavioita. Jäsen ei ole lisääntynyt, ei ole erityisen innoissaan, pikemminkin viilentävä vaikutus on läsnä. Analoginen voi olla halvempaa ostaa 3 kertaa. Arvioita siitä kasvattamalla muutama cm – rekisteröity, sir. “

Johtopäätös Titan Gel

“Titan geeli” – tavanomaista voiteluainetta ei lisää koko elimen ominaisuuksien mukainen pakkauksessa. Monet koostumuksen komponenttien kokoontuu tavalliseen kosteuttava kasvonaamiot. Välttämään petoksen uhriksi eikä pettyä ostaa, pitäisi olla enemmän kiinnostunut tuotteen alkuperästä ja ainakin hieman ymmärrystä anatomia penis.

Asiantuntija siteBozhko Svetlana Horinouchi vuonna 1998 Lugansk valtion lääketieteellisen yliopiston erikoisuus “Medical liiketoimintaa”. Järjestetään 4 kertaa kertauskurssi, viimeisen kerran vuonna 2017, on ensin hankittu category.Experience lääkärintoimessa 23 vuotta.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...