Terveys

Green Coffee- mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, ostaa nyt, laihtumiseen

Raakakahvin jatkossakin otettava lainaus artikkelin verkkosivuilla American Society of Kemistit: Ja samalla ote Wikipediasta: Mitä lääkärit sanovat raakakahvin? Tulosten mukaan väitetyn vaikutukset: Johtopäätös:

raakakahvista huijaus?

 • Rasvanpolttoa vaikutukset
 • selluliittia vastaan ​​
 • Täysin turvallinen terveydelle
 • Ei laihduttaminen ja syömälakkoja
 • väsymättä liikunta ​​li>
 • Kotona
 • Näyttää kehon myrkyt
 • Huomattavaa tuloksia mahdollisimman lyhyessä ajassa

Se on otsikoita, jotka osuma sivustojen myynti raakakahvin (alias Vihreä Kahvi ,). Kaikki edellä mainitut useat jopa takaa ja lupaan palauttaa rahat, jos et ole tyytyväinen vaikutus kuukauden kuluessa. Kuka olisi kuitenkin sitten löytyi joku haastaa erinomaisesta velvoitteita, mutta se on toinen kysymys. Oikea ihmelääke laihtuminen ja terveyden edistäminen, ja jopa selluliittia poistetaan, riippumatta siitä oletko nainen tai mies.

Totta puhuen on perusteeton, jos kaikki nämä lupaukset ja mistä raakakahvin päämme. Otatte tietoja sivustojen jälleenmyyjien tämän ihme taikajuoman ja tarkista virallisista lähteistä. Jotta ei tehdä nämä sivustot mainonta lähteistä, ei määritelty, mutta jos haluat, voit Googlen lainaus nähdä alkuperäisen omin silmin.

Tällainen tutkimus käy tosiasiallisesti yliopiston Scranton, tässä on video, joka tohtori Joe Vinson sanoo: Suorana lähetyksenä streaming video ustream

Ennen purkaa löydöt tohtori Vinson, haluan todeta, että sponsoroi tutkimusta, Applied Food Sciences, Inc. , joka on yksi suurimmista valmistajista ja myyjille raakakahvin USA. Joten, vain huomata, ilman merkkiäkään korruptiosta tutkimuksen, mielestäni nämä kauppiaat ovat kunnian miehiä ja mitä ei ole mennyt.

Sitten Otetaan lainaus artikkelin verkkosivuilla American Society of kemistit:

“Klorogeenihapot ovat aineita, joita esiintyy luonnostaan ​​omenat, kirsikat, luumut, kuivatut luumut ja muut hedelmät ja vihannekset. Vinson, yhdessä yliopiston Scranton Pennsylvaniassa, huomautti, että kahvi koska sen suosio käytössä , on yksi tärkeimmistä lähteistä näitä aineita. ” EM>

Ja myös ote Wikipediasta:

Koska tähän osaan hyväksi laihtuminen, painopiste myyjiltä raakakahvin, samalla menestystä voit myydä otteita auringonkukka, mustikka, poppeli, Apple, luumu, ja niin edelleen.

Ja vielä parempi juoda sikuri, joka sisältää kofeiinia, mutta on myös osittain jo tiedossa meille happoa. Ja muuten, sulamislämpötila klorogeenihapon 206-210, tämä tarkoittaa sitä, että kaikki lajikkeet Paahdetun kahvin se tuhoutuu. Erityisesti kun ruskea (195) ja New England paisti (205 C), se käytännössä ei ole tuhottu, joten voimme turvallisesti juoda kahvia nämä Amarok toivoen heittää pois niitä ylimääräisiä puntaa.

Mutta tämä löytö ei olisi tarpeeksi raakakahvia on saanut tällaista laajaa julkisuutta ja yleisen edun odotuksia. Olisi pitänyt työntää sitä televisiosta, ja se tehtiin kuuluisa amerikkalainen TV “Dr. Oz”.

He ottivat 100 vapaaehtoista, puoli sai vihreän kahvipapujen ote kapselit, toinen puoli lumelääkettä eli nuken, mutta kukaan ei tiennyt todellista lääkettä vai ei. He eivät tarvitse muuttaa elämäntapasi ja ruokavalion kokeen aikana ja dokumentoida, mitä he syövät.

2 viikon American naiset heitti 55 kg 100 henkilöä kohti. Niiden osuus, jotka joivat todellinen ote oli 37 kg, ja ne, jotka joivat nuken heitti 18 kg. Puhtauden kokeilun, tietenkin, on enemmän kuin kyseenalaista, mutta koska ruokavalio ennen koetta ei vahvistettu kokeellista, ja siten sanoa, että raakakahvin on vaikuttanut enemmän kuin haluttomuus olla ylimääräinen kamera, enemmän kuin turvallista eikä tavoite.

No, että jopa ne, jotka eivät juo ihme kahvia, laihtunut jo viittaa siihen, että amerikkalaisten naisten ylipainon yrittänyt syödä vähemmän, ja ne voivat stressata siitä.

No tietenkin et, kaikki vuoksi tieteellisen totuuden, se on tärkein prioriteetti tahansa suosittuja televisio.

Mitä lääkärit sanovat raakakahvin?

Pepper selväksi, että linkki näihin laboratoriokokeita iltapäivällä tulella ei löydä. Jos katsotaan laboratoriokoe TV-ohjelmaan …

Joo, kiistaton tosiasia! Kuitenkin linkki todellinen tieteellistä tietoa löytää ei toimi, siis ei mitään kiistanalainen. Rauta logiikka: jos seikka ei, sitä ei voida kiistää, ja jos se on mahdotonta kiistää, tämä seikka on kiistaton. Peukalo ylös, kuten sanotaan. Ja tietenkin, yhteyksiä moniin tutkimuksiin eri maiden täytyy tarkastella monilla sivustoilla monissa hakukoneita …

No, tarkemmin sanottuna, rasvat syöttää veren tarvitse juuri lohkaista, ja siksi klorogeenihappoa kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa, ja ei ota rasvojen kehosta, jolloin ruoka vähärasvainen. Se tietää jokainen, joka tuntee perusasiat aineenvaihduntaa ihmiskehossa. Ja mitä järkeä hajottaa rasvojen suolistossa, kun kaikki talletukset rasva on ihonalainen rasva, joka on tämän hapon voi saada?

Ajatellaanpa tekstin päälle sivuston, joka myy raakakahvin inkivääri. He toteavat, että paljon vihreää teetä estää imeytymistä foolihappoa, joka on välttämätön solujen kasvun ja immuniteetin säilyttämiseksi ja estää raudan imeytymistä, mikä on elintärkeää veren muodostumisen. Siitä huolimatta he silti neuvovat juomaan 7 kuppia päivässä. Ilmeisesti tällä sivustolla hyvät ihmiset eivät halua …

Kaikki paskaa, miksi sorra lihasmassaa, kun se on mahdollista kehittää ja vahvistaa? Yleensä standardin manipuloimaan mielipiteen perusteettomia väitteitä.

Toinen rekrytointi iskulause, joka kutsuu kaikkia, joilla on vielä epäilyjä vain ainakin kokeilla erilaisia ​​kahvia, kuten sinulla ei ole mitään menetettävää … no, paitsi raha kahviin.

Puhuminen rahaa, hinta puoli kiloa viljaa tai jauhettua kahvia vaihtelee 500-2000 …. vastaavat kustannukset eri lajikkeiden paahdetun kahvin, ainoa ero on se, että vihreä kahvi tuote, joka on korjattu plantaaseilla ja paahdettu kahvi tuote, joka kerätään istutus, paahdettu ja sitten myydään. Eli raakakahvin halvempi valmistaa, ja on usein kalliimpia. Markkinointi temppuja kaikki osapuolet eivät vain herätä luottamusta tuotteeseen.

saaduista tuloksista esitetyistä vaikutuksista:

 • Rasvanpolttoa vaikutus on valhe, ei polttaa rasvaa ja edistää jakautuminen (lue rinnastaminen).
 • Selluliittivastainen toiminta – kaikki täysin järjetöntä, koska selluliittia on ihonalaisen rasvan ja klorogeenihappoa hajoaa rasvojen suolistossa. Jotkut suosittelevat hieroa raakakahvin ihoa papin vastaan ​​selluliittia, suosittelemme niitä vastauksena RUB päätään, voi edistää.
 • Täysin turvalliseksi terveydelle – valhe, minkä tahansa tuotteen vaarallista terveydelle, annoksesta riippuen, vaikka vettä voi juoda itsensä hengiltä, ​​ja vain juoda paljon eri tehoaineiden ja hapot voivat olla suuresti haitallista terveydelle. Edelleen sitä mieltä siitä, että se estää raudan imeytymistä ja foolihappoa.
 • Ei laihduttaminen ja nälkä on laihtua ja syödä kakkua, se on todella unelma rasvaa, mutta myös fokusryh- teleperadach söivät vähemmän, mutta ei siksi, suoraa ohjausta, ja emotionaalinen paine.
 • Ilman tylsiä käyttää, ilman niitä voit laihtua jos vain syödä vähemmän.
 • Kotona – kiitos, ei tarvitse juoda sitä tietyillä rajatuilla alueilla, vaikka se olisi helpompaa nähdä jonkun joka ostaa välittömästi myydä Herbalife ja osuudet MMM.
 • Poistaa elimistöstä myrkkyjä – mitään todellista tietoa ei ole annettu …
 • näkyviä tuloksia lyhyellä aikavälillä, kyllä, rahaa on selvästi pienempi, tulos on varsin huomattava.

Johtopäätökset:

Pääargumentti – klorogeenihappoa, joka hajottaa rasvoja suolistossa. Olisi mukavaa, jos ihmiset olisivat rasvaa vain rasvoja, mutta paljon enemmän ylipaino ihmiset hyötyvät ylitarjonta nopeasti hiilihydraatteja (makeisia, jauhot ja muut elintarvikkeet, joilla on korkea glykeeminen indeksi) jossa happo ei ole vaikutusta. Joten jos jatkat syödä monet näistä tuotteista ja juomaan vihreää kahvia, saat rasvaa et lopeta varmasti.

On halvempaa ja hyödyllinen tietolähde saada aggressiivisesti ammatti klorogeenihapon on sikuri, eikä sillä ole kofeiinia ja testannut sitä vuosikymmeniä Neuvostoliiton ja entisen Neuvostoliiton. On sama paha maku, mutta käyttää enemmän.

On vain yksi tapa päästä eroon ylimääräisestä rasvasta ilman haittaa terveydelle tasapainoisen ruokavalion ja koulutusta heidän liikunta. Muut menetelmät, kuten pitkä paasto, rasvaimu, lisäravinteet sykkivä sydän ja aineenvaihduntaa tulee ennemmin tai myöhemmin vaikuttaa terveyteen ja johtaa sinut lääkärin vastaanotolla.

Älä kokeilla itse vasemmalla ihme pillereitä ja Pidä kiinni, nosta perseesi pois sohvalta, liikkua enemmän ja syödä vähemmän roskaruokaa. Vaikutus on taattu ja todistettu miljoonat aiheista ympäri maailmaa aina.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...