Terveys

Vitaelife Pharma Omega 3 – hinta, mistä ostaa, kapseleita

Yksi eniten keskustelua viime asioista lääketieteessä on tärkeää omega-3-monityydyttymättömiä rasvahappoja. Moderni ravitsemusterapeutit, Gerontologit, alan asiantuntijat ravintolisien ja ikääntymiseen liittyvien asioiden, laita Nutraceuticals ensimmäiseen riviin tehokkuudesta ja hyödyllisyydestä täydentämistä.

Mikä se on?

Omega-3 kuuluvat luokkaan monityydyttymättömiä rasvahappoja ja yhdessä muiden lipidien omega pitäisi säännöllisesti tehdä ulkopuolelta ihmiskehoon. Tärkein omega-3 hapoista ovat dokozagexaenova (DHA), eikosapentaeenihappoa (EPA) ja alfa-linoleenihappo (ALA). DHA ja EPA pieniä määriä voidaan syntetisoida kehossa ALA, mutta synteesissä tämä on niin pieni, että ei 5% kehon tarpeita. Tässä yhteydessä asiassa kaikki kolme hapot voidaan pitää välttämättömiä kehon ja ne välttämättä tarvitse tehdä ruokaa tai liitelomakkeella .

suhde

On tärkeää muistaa, että avain täydellinen terveys on suhde kehossa omega-6- ja omega-3-rasvahappoja. Siitä, että omega-6 rasvahappoja on inflammatorinen vaikutus, joka aiheuttaa ja aiheuttaa erilaisia ​​tulehdusta ja turvotusta. Omega-3, päinvastoin, lievittää tulehdusreaktiota. Kaikkein paras suhde omega-6: omega-3, eri lähteiden mukaan, määrältään yhdestä kolme ja yksi viiteen. Euroopassa väestön enemmistön tämän suhde saavuttaa 1: 100, joka provosoi toisenlainen systeemisen tulehduksen ja tautien ja nopeuttaa ikääntymistä. Tässä suhteessa keskeinen seikka korjaamisessa valtaa väestöstä on rikastuminen ruokavalion omega-3 happoja, taustalla rajoittavan omega-6, jotka runsaasti sisältämät eri kasviöljyistä, niin rakastama useimmat Europens.

hyödylliset ominaisuudet omega-3-rasvahappojen

Lisäksi anti-inflammatorisia vaikutuksia tämän aineluokan on useita erityisiä ominaisuuksia. Omega-3-rasvahapot käsittävät kalvoja kaikkien solujen elin. Erityisen suuri on niiden rooli muodostumista sisäseiniä verisuonia. Ilman riittävää määrää näiden lipidien veressä, endoteelin aluksen, joka vaatii jatkuvaa uudistumista, muodostaa viallinen rakenne, joka alistetaan vakiolle tulehdus ja ateroskleroottisten plakkien muodostumiseen. Koska merkittävä vaikutus muodostumiseen terveitä verisuonia, omega-3 on tällä hetkellä nähdään keskeisenä Supplement ehkäisyyn ja verisuonitautien hoidossa.

Yhtä tärkeää näiden lipidien ja muodostumisen varmistamiseksi ja normaalia toimintaa Keskushermosto. Eli harmaan aineen aivojen dokozagexaenova happo on yli 3%, ja vaikuttaa suoraan älykkyyden, stressi, kognitiivisia kykyjä. Erityisen suuri tarve DHA kehittyvien aivojen lapsen. Jos vuosina voimakasta kasvun ei takaa, että riittävät määrät omega-3 ja aktiivisesti sisällyttämään ruokavalioon ruokia transrasvoja (keksit, kakut jne), sinun ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että lapsen aivot rakennetaan margariinia, ja pikkumies osoittaa asianmukaista henkiset kyvyt.

Nykyaikainen tieteellinen tutkimus on paljastanut useita muita ominaisuuksia omega-3-monityydyttymättömiä rasvahappoja. Joukossa irarenai vaikutusta normalisoi immuunijärjestelmän toimintaa. Lipidit toimia kaikilla tasoilla, varmistamalla normaalit kypsymisen immuunijärjestelmän soluja. Tämä johtuu suurelta osin antituumorivaikutusta. Kehitetty immuunijärjestelmää vigilantly turvaa kehon taistelussa syöpäsoluja.

Koettu omega-3 torjumaan erilaisia ​​sairauksia nivelsairaus. Niveltulehdus hyväksi, joilla on kyky lipidien vähentää tulehdusreaktiota ja normalisoida immuunijärjestelmän toimintaa, ja keho pääsee eroon, koska vaikutus aineenvaihduntaan ja verenkiertoa. Kyky omega-3-rasvahappoja hidastaa ikääntymisen prosessia , kehittymisen estämiseksi ikään liittyviä muutoksia. Gerontologit tunnista niitä yhtenä tärkeimmistä osista terveellinen ruokavalio vanhusta sekä vitamiineja ja antioksidantteja. positiivinen vaikutus lisäravinteiden happoja ja ihoa ja hiuksia.

omega-3

Mistä saamme omega-3? Normaalioloissa päälähde, itse asiassa vain kaksi. Tämä rasvainen kala nosti luonnossa pohjoisten merien Pellavansiemenöljy . Valitettavasti, tämä kala ruokavaliossa yleisen väestön puuttuu lähes täysin, ja Pellavansiemenöljy ei voi olla täydellinen ja ainoa näiden lipidien, yhteydessä, että on olemassa vain yhden alfa-linoleenihappo, ilman dokosaheksaeenihappoa ja eikosapentaeenihappo happoja. Vuorostaan, useimmat edulliset vaikutukset omega-3, koska vain DHA ja EPA, jossa on tarjolla ainoastaan ​​kalaöljyä. Ongelman ratkaisu ylimääräistä omega-3 täydentää. olemassa kaksi erilaista näiden lisäaineiden. Se on konsentraatti omega-3 nestemäisessä muodossa, antioksidanttina ja säilöntäainetta, joka on usein lisätty E-vitamiinia ja kapselin muoto omega-3, jossa lipidit on suojattu ilmatiiviisti gelatiinikapseliin. Tyypillisesti nestemäisessä muodossa on edullisempi, ja kapseloida paremmin suojassa haitallisilta ympäristötekijät.

Miten valita?

Omega-3 esillepanoa myyntiä monenlaisia. Miten valita täydennys, joka parhaiten sopii sinulle?

Aloitetaan kanssa vegaaneille. Jos olet vegaani tai kasvissyöjä, ja haluamme olla omega-3 happoja kasviperäisistä, valinta – vegaani omega-3.

Loput sinun tulisi tietää ero kalaöljyä ja rasva. Ensimmäinen tuotetaan kalanmaksaöljy, joka elin kertyy haitallisia metalleja ja myrkyllisiä aineita. Jos valmiin tuotteen hoidetaan huonosti, se voi jäädä haitallisia aineita. Kalat myös saatuja rasvoja kalasta lihasten ja siten parempi suosia hänelle.

On myös tarpeen kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon sisältöä lisäaineen kahden eniten hyötyä rasvahapot: eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA).

suositusten mukaan American Heart Association – American Heart Association – päivätyössä tulisi ottaa 250-500 mg EPA ja DHA. Siksi valittaessa verrata niiden sisältöä happojen yhtenä annoksena. Ota huomioon ravintoarvo elintarvikkeiden teitä kuluttavat urheillessa (urheilijoille suositeltu annostus ylärajan) ja annetaan suositellut annokset, valita sopivin Supplement. Antarctic krilliöljy, esimerkiksi, yksi kapseli sisältää 60 g EPA: a ja 28 g DHA: ta, ja meidän Omega-3 Plus Elite sisältävät lastaus EPA-annos – 530 mg. Sivuillamme valikoima lisäravinteen omega-3: tästä löydät aina mitä tarvitset.

Miten?

Annostus voi vaihdella riippuen tarkoituksesta. Tarjota perustarpeet aineenvaihduntaan, riittää käyttää jopa 500 mg tuotetta päivässä. Veren hyytymistä ja ehkäisee sydän- ja verisuonitaudin annos ei juuri kasva. Päivittäinen annos voidaan käyttää kerran aterian, ja se voidaan jakaa useisiin menetelmiin. Ota huomioon, että kun otetaan liikaa omega-3 voi kehittyä haittavaikutuksia muodossa häiriöt ruoansulatuskanavassa, alentaa verenpainetta, lisääntynyt verenvuoto. Jos sinulla on näitä oireita, sinun täytyy lopettaa lääkkeen ja ota yhteys lääkäriin.

Lisäsaantiin omega-3 on avain hyvän terveyden ja aktiivisen pitkäikäisyys. Kuitenkin ennen kuin sinun pitäisi kuulla asiantuntijan kanssa.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...